Sapcentrifuge N65 60 L/h Santos

Productreferentie: 387436
Verkocht door 1
€ 4.279,07 € 3.565,89 € 3.565,89 / pak € 4.279,07
Merk : SANTOS
De sapcentrifuge Santos N65 is de oplossing voor alle juice bars en restaurants die op verzoek verse, koudgeperste sappen willen maken. Deze nieuwe manier om sa... meer zien
  • Langzame extractie + koud persen = Voeding
  • Extra grote introductiegoot 79,5 mm.
  • Snelheidsvariatie: kies de filtratiesnelheid en -grootte om het gewenste sap te verkrijgen
In bestelling
Beschikbaar vanaf 05/05/2024

Gratis levering vanaf € 199

Binnen 30 dagen retourneren

Veilig betaling

  • Presentatie
  • Kenmerken
  • Een woordje van de expert
  • Referenties en accessoires
  • U zult ook het volgende leuk vinden

Productpresentatie

De sapcentrifuge Santos N65 is de oplossing voor alle juice bars en restaurants die op verzoek verse, koudgeperste sappen willen maken. Deze nieuwe manier om sap te extraheren, door heel langzaam allerlei soorten fruit, groenten en kruiden te persen, helpt vitaminen, voedingsstoffen, enzymen en mineralen te behouden. Met de N65 sapcentrifuge kunt u sap extraheren uit alle soorten fruit en groenten en krijgt u de gewenste consistentie. Santos heeft 2 patenten op dit koude perssysteem, een echte innovatie op de markt! Aluminium behuizing en roestvrij stalen voedingszone. Asynchrone motor. Variabele snelheid en 2 filteringsmaten. Extra grote introductiegoot Ø 7,95 cm.

Kenmerken

Meer Informatie
Gewicht28.600000
QMV1
Gemiddelde leveringstijd6
Capaciteit60 Litre par heure
Diepte412 mm
Duur garantie werkkracht2 an(s)
Hoogte642 mm
Lengte236 mm
Grondstofaluminium
Garantie verplaatsingNee
Duur garantie stukken2 an(s)
Secundaire materialeninox
Garantie werkkrachtJa
Garantie stukkenJa
Marque commercialeSANTOS
  • Geautoriseerde retourzendingen
  • Type bereiding :
    elektrischelektrisch

Een woordje van de expert

Edgar Toque Chef-kok De kleine ster
Wat is dat precies een SLOWJUICER? Een slowjuicer is een soort fruitpers die de beste voedingswaarden en de lekkerste smaak van fruit en groenten biedt. Het fruit en de groenten worden geperst zonder hun oorspronkelijke kenmerken te veranderen. Andere fruitpersen veranderen deze oorspronkelijke kenmerken. De motor heeft een hoger koppel waardoor de fruitpers alle soorten fruit kan persen en dit zonder slijtage. Hierdoor wordt de de levensduur aanzienlijk verlengd. Hieronder volgen enkele voordelen: 1.- Gebruik van een perssysteem met lage snelheid zonder warmte of centrifugale kracht. 2.- Het verkrijgen van maximale gehaltes aan voedingsstoffen, vitaminen, antioxidanten, smaak, kleur en sap voor alle soorten fruit en groenten. 3.- Stille werking. Maak gebruik van het slowjuice systeem om sap te persen. Dit apparaat wordt een slowjuicer genoemd omdat het slechts bij 60 omwentelingen per minuut werkt en slechts 240 watt aan energie gebruikt, in plaats van 1.000-24.000 omwentelingen per minuut en tot 1.500 watt aan energie (voor fruitpersen met hoge snelheid door centrifuge, zoals blenders bijvoorbeeld). Maar laat u niet misleiden door de naam. De slowjuicer is eigenlijk sneller dan andere fruitpersen en blenders, en maakt het mogelijk om veel meer sap uit hetzelfde voedsel te halen. De extractiemethode is gebaseerd op het persen, waarbij de boor als mortel wordt gebruikt. De beweging verplettert en perst het voedsel en geeft diepe voedingsstoffen en enzymen vrij. Het zorgt ook voor een grotere afbraak van fytonutriënten, wat resulteert in een intensiever gekleurd sap dat meer vitaminen en mineralen vasthoudt. Het lage toerental houdt de celstructuur van fruit en groenten intact en elimineert oxidatie en bezinking. Hierdoor blijven enzymen en voedingsstoffen zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke vorm en blijft de uitstekende smaak van voedsel behouden.