Reiniger ontsmetter 750 ml Le Vrai

Productreferentie: 256561
Verkocht door 1
€ 8,65 € 7,21 € 7,21 / pak € 8,65
Merk : LE VRAI
Assortimenten : LE VRAI
Schoonmaakmiddel geschikt voor contact met voedingswaren en ontsmetter voor ruiten en oppervlakken. Bacteriedodende werking (overeenkomstig EN1040). LE VRAI P... meer zien
  • Fris parfum.
  • Gemakkelijk te gebruiken voor het reinigen van ramen en oppervlakken.
  • Bacteriedodend en gistdodend.
  • Product ontworpen en geproduceerd in Frankrijk.
Op voorraad
Beschikbaar binnen 48/72 uur

Gratis levering vanaf € 199

Binnen 30 dagen retourneren

Veilig betaling

  • Presentatie
  • Kenmerken
  • Een woordje van de expert
  • Referenties en accessoires
  • U zult ook het volgende leuk vinden

Productpresentatie

Schoonmaakmiddel geschikt voor contact met voedingswaren en ontsmetter voor ruiten en oppervlakken. Bacteriedodende werking (overeenkomstig EN1040). LE VRAI PROFESSIONAL VSD is een dagelijks desinfecterend reinigingsmiddel voor alle soorten oppervlakken (behalve marmer en natuursteen). Door zijn ontsmettende werking biedt het een veiligheidsgarantie voor de hygiëne van materialen in collectieve ruimten, met name in scholen, paramedische instellingen en de levensmiddelensector. Eigenschappen: Reinigt en ontsmet ramen en oppervlakken zonder sporen na te laten. Werkzaam tegen salmonella en listeria. Gebruiksklaar. Geschikt voor contact met voedingsmiddelen na spoelen met drinkbaar water. Beperkt VOC-gehalte: 4%. De strenge selectie van onze afgeleide producten uit Pin des Landes, die gekozen zijn om hun hygiënische en reinigende eigenschappen, garandeert de doeltreffendheid van onze formules op het gebied van detergenten en geuren. Het draagt bij tot de veiligheid van de gebruikers en het respect voor het milieu.
Biocide product. Gebruik biociden met de nodige voorzorgsmaatregelen. Voor gebruik, lees het etiket en de informatie relatief aan het product. Gevaarlijk. Neem de veiligheidsmaatregelen in acht.

Kenmerken

Meer Informatie
Gewicht818.000000
QMV1
Gemiddelde leveringstijd0
Inhoud750 ml
Grondstoftensio-actief
Marque commercialeLE VRAI

Een woordje van de expert

Edgar Toque Chef-kok De kleine ster
Dagelijks onderhoud: verstuiven op het te reinigen oppervlak. Laat 5 tot 15 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste activiteit. Veeg af met een doek, een non-woven of een wisser, afspoelen indien in contact met voedsel.