Klopper mixer RM5 AP 5 L 550 W 230V Batteur Rm Robot Coupe

Productreferentie: 364831
Verkocht door 1
€ 1.348,80 € 1.124,00 € 1.124,00 / pak € 1.348,80
Assortimenten : BATTEUR RM
Compact en transporteerbaar, de RM5 van Robot-Coupe is een planetaire mixer die perfect alle gezouten of gezoete bereidingen zoals eiwit, slagroom, boterzalf, b... meer zien
  • Ergonomie: Kantelen van de kop voor totale gereedschapsafstand en natuurlijke plaatsing van de kom. Gepatenteerd Robot-Coupe vergrendelingssysteem.
  • Productiviteit en prestaties: inox kom met grote inhoud en een zeer gebogen bodem die het kneden vergemakkelijken en de productie van zeer kleine hoeveelheden mogelijk maken.
  • Veelzijdigheid: frontcontactdoos voor standaard accessoires.
In bestelling
Beschikbaar vanaf 16/05/2024

Gratis levering vanaf € 199

Binnen 30 dagen retourneren

Veilig betaling

  • Presentatie
  • Kenmerken
  • Een woordje van de expert
  • Referenties en accessoires
  • U zult ook het volgende leuk vinden

Productpresentatie

Compact en transporteerbaar, de RM5 van Robot-Coupe is een planetaire mixer die perfect alle gezouten of gezoete bereidingen zoals eiwit, slagroom, boterzalf, brood, brioche, aardappelpuree, vullingmix, gezouten taarten... bereidt. Geleverd met 3 accessoires: garde, pallet, spiraal. Toerentalkeuzeschakelaar: 10 geïndexeerde snelheden van 50 tot 500 rpm POLYVALENTIE: frontale aansluiting voor de gebruikelijke accessoires en een aansluiting bovenaan voor het bijgeleverde accessoire Cutter Robot-Coupe 1,7 l (voor RM8). STEVIGHEID: volledig metalen behuizing met asynchrone motor voor een lange levensduur en een perfecte stabiliteit. ERGONOMIE: gemakkelijke plaatsing van de kuip. Kuip met greep voor een makkelijke hanteerbaarheid. Kantelen van de kop met de hendel om de accessoires volledig vrij te maken en voor een natuurlijke plaatsing van de kuip. VEILIGHEID: transparant veiligheidsscherm met grote openingen voor een gemakkelijke toevoeging van de producten. PRESTATIE: de vorm van het accessoire past perfect bij de vorm van de kuip voor optimale resultaten. Zeer bolle bodem van de kuip voor een makkelijke bewerking van het deeg en om met zeer kleine hoeveelheden te kunnen werken. COMFORT: keuzeknop voor variabele snelheid. Geleverd met 3 accessoires: klopper, spatel. RM8 geleverd met cutteraccessoire 1,7 l

Kenmerken

Meer Informatie
Gewicht15.100000
QMV1
Gemiddelde leveringstijd19 jours
Capaciteit5 L
Inhoud5.5 L
Diepte405 mm
Duur garantie werkkracht1 an(s)
Hoogte465 mm
Grondstofinox
Garantie verplaatsingNee
Duur garantie stukken1 an(s)
Garantie werkkrachtJa
Garantie stukkenJa
Breedte318 mm
Marque commercialeROBOT COUPE
  • Geautoriseerde retourzendingen

Een woordje van de expert

Edgar Toque Chef-kok De kleine ster
ASYNCHRONE MOTOR - Zware industriële motor voor hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. - Kogelgelagerde motor voor een stille, trillingsvrije werking. - Motor in directe verbinding met het toebehoren: - verhoogde vermogensafgifte - geen complex systeem. - Geen onderhoud: geen slijtageonderdelen (geen kolen). - Inox motoras.